Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site.

 

În această secțiune a magazinului online newerasmarthouse.ro aveți afișate toate informațiile și drepturile rezervate în cazul returului.În urmă întrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achiziția în termen de 14 zile calendaristice de la dată întrării în posesia fizică a produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

Toate produsele comercializate de catre magazinul online newerasmarthouse.ro , cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor si distribuitorilor – toate produsele sunt noi (cu exceptia celor resigilate), in ambalaje originale. Garantia produselor comercializate de catre NewEra House este asigurata de catre service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producatorilor.

Plata transportului retur :
– În cazul defectelor (defecte de fabricație ascunse, funcționalități defectuoase, componente lipsa), newerasmarthouse.ro va suportă costul aferent returului;
– În cazul în care produsul livrat este conform comezii plasate,iar dvs. doriți returnarea lui din proprie inițiativa,costul aferent returului va fi suportat de către client iar această suma de bani va fi reținută din suma rambursată în contul bancar.

Nu sunt acceptate următoarele produse :
– Produse consumabile, care prin natură lor, odată folosite nu pot fi revândute sub nici o formă.
– Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri .
– Produse identice desigilate în cazul achiziționării mai multor bucăți (peste 2)
– Produsele primite cadou în urmă unei perioade promoționale sau a unui concurs.

Exceptări de la dreptul de retragere conform Art.16 din OUG 34/2014:
lit. d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expiră rapid – produsele gonflabile
lit. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătățîi sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator – produsele gonflabile care sunt umflate cu gură, fără o pompă specială.

Procedura de retur :
– Pentru a ne informa că doriți să returnați produsul este necesar să ne trimiteți un e-mail pe adresa newerasmarthomes@gmail.com sau ne puteți contact din formularul de contact al site-ului Formular contact ( https://newerasmarthouse.ro/contact/ ),trebuie să specificați numele complet de pe care ați făcut comandă și numărul comenzii,la scurt timp după hotărârea luată asupra produsului în maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului,cererile trimise după 14 zile calendaristice nu sunt luate în considerare;
*După trimiterea cererii către newerasmarthouse.ro, în maxim 48h lucrătoare o să fiți contactat de un operator care o să va îndrume spre returnarea lui. (Timpul de răspuns poate varia în funcție de perioada în care s-a trimis cererea,în perioadele de vacanțe și sărbători legale,timpul de răspuns se poate mari);

Pași urmând a fi luați în cosiderare de către client pentru retur :
– Produsul trebuie ambalat corespuzator,pentru a ajunge la noi fără urme de uzură sau fără a suferi șocuri sau lovituri în timpul transportului)
– Returnarea produsului se va face așa cum a fost primit,cu toate accesoriile originale,etichetele și ambalajele lui
– Dacă acesta vine în cutie de carton presat,va rugăm să îl împachetați în aceeași cutie,dar într-un mod corespuzator pentru transport iar cutia nu trebuie să dispună de rupturi sau alte defecte pentru a evita murdărirea sau lovirea conținutului în timpul transportului.

ATENȚIE!
*Orice retur care nu va fi cauzat de NewEra SmartHouse, va beneficia de un tarif fix de 30 LEI, această suma va fi reținută din banii rambursati conform returului
*Dacă produsele sunt returnate într-o stare în care nu mai pot fi vândute că și noi, ne rezervăm dreptul de a solicită o diminuare a valorii produsului pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produselor că second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. În situația în care produsul va fi preluat de către noi, suma va fi returnată în termen de 14 zile de la primirea notificării de retragere.

Informarea referitoare la intenția de retur se face la una din următoarele :

  • Adresa de e-mail: newerasmarthomes@gmail.com

  • Număr de telefon: 0770.465.628