Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site.

TIMPUL DE LIVRARE:
– Comenzile plasate de luni până vineri până în ora 13:00 vor fi trimise în aceeași zi iar comenzile plasate după ora 13:00 vor fi trimise în următoarea zi lucrătoare.
– Pentru comenzile primite Sâmbătă și Duminică expedierea coletului se face Luni și ajunge la destinație în următoarele 4-10 zile lucrătoare.
– Livrare produselor comandate de pe newerasmarthouse.ro se va face în 4-10 zile lucrătoare de la predarea comenzii, în funcție de localitatea dvs. și rutele curierilor, sâmbătă și duminică nu sunt considerate zile lucrătoare.
– Timpul de transport estimat mai sus este valabil pe tot parcursul anului, excepție făcând perioadele aglomerate (Black Friday,sărbătorile legale și perioadele de vacanțe) și condițiile meteorologice nefavorabile în care timpul de transport poate ajunge și la 15 zile lucrătoare.

CUM SE FACE LIVRAREA :
Livrarea produselor se face la adresa specificată de client în formularul de comandă, momentan doar în România prin curierul partener al newerasmarthouse.ro
În cazul în care un produs comandat nu se află în stoc, o să va anunțăm cât mai repede posibil.
În cazul în care comandați mai multe produse nu garantăm că ele vor fi livrate toate în aceeași cutie/ambalaj.

METODE DE TRANSPORT:
Curier rapid: 4-10 zile lucrătoare

COSTUL LIVRĂRII :
– 25 LEI
– GRATUIT – Comenzilor ce depășesc suma totală de 1000 LEI

METODĂ DE PLATA :
– Ramburs – la primirea coletului